Ikääntyneiden testipäivä 6.10. Kupittaan Urheiluhallilla

25.9.2023

Turun Naisvoimistelijat ovat mukana Ikääntyneiden testipäivässä perjantaina 6.10.

Ikääntyneiden testipäivä järjestetään jälleen Kupittaan urheiluhallin yläkerrassa pe 6.10. Ovet ovat auki 9–12.30. Testiaikaa on klo 13.30 saakka. Paikalle voi tulla liukuvasti ko. aikavälillä. 

Testien lisäksi tapahtumassa tarjolla opastusta ravitsemukseen ja kotiharjoitteluun, mahdollisuus kaatumisvaaran arviointiin sekä fysioterapeutin neuvontanurkkaus. Yhdistykset, seurat ja järjestöt sekä kaupungin liikuntapalvelut ovat tapahtumassa esittelemässä erilaisia liikkumismahdollisuuksia. Lisäksi apuvälinemaailmaan tutustuttamassa Respecta sekä Suomen apuvälinekauppa. SPR:n Turun osaston buffet auki.

Ikääntyneiden testipäivässä tietoa kunnosta ja liikuntamahdollisuuksista ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ikäihmiset ovat lämpimästi tervetulleita testipäivään Kupittaan urheiluhallille perjantaina 6.10. klo 9–12.30 välillä. Tapahtumassa pääsee ammattilaisen johdolla osallistumaan toimintakyvyn testeihin, joiden avulla saa tietoa mm. lihasvoimasta ja tasapainosta.

Testipäivään ei tarvitse ilmoittautua. Paikalle voi tulla liukuvasti klo 9 alkaen. Alkuaamu on yleensä ollut hyvin ruuhkainen. Ovet suljetaan klo 12.30, mutta testejä voi tehdä klo 13.30 saakka. Myöhemmin paikalle tulleet saavat siis tehdä rauhassa testit loppuun. Mukaan tarvitaan joustavat vaatteet ja juomapullo. Tänä vuonna kilometrin kävelytesti tehdään ulkona. Säähän sopiva vaatetus ja hyvät kävelykengät ovat siis tarpeen. 

Lisätietoja: www.turku.fi/ikaantyneidentestipaiva⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠