IKILiike syysaikataulu 2023

1.8.2023

IKI-Liikkeen syyskausi alkaa elokuun lopussa maanantaina 28.8.2023. 


TNV tarjoaa senioreille laajaa ja monipuolista liikuntatoimintaa. Ikiliike +65v aikatauluun on valittu monipuolisesti erilaisia senioritunteja. Energymin ja koulujumppien aikuisten tunneille on mahdollista osallistua iästä riippumatta. Senioreilla on myös mahdollisuus hankkia seniorihintaan aikuisten tunneille jumppakortti.


IKILiikkeen syyskausi on 28.8.-03.12.2023

Syksyn tunneille mukaan pääsee syksyn kausikortilla, kerta- tai kokeilumaksulla. Syksyn kausimaksun ja ilmoittautumisen teet helposti jäsenrekisteri Hoikassa 7.8.2023 klo 12 alkaen. Jäsenkortin ja syyskauden tarran saat Energymin palvelutiskiltämme kuittia näyttämällä. Jäsenpalvelu palaa kesätauolta maanantaina 21.8. ja on avoinna ma-to klo 16-19:30.

Syyskaudella nähdään uutuuslaji: Lihaskunto. Lihaskuntotunnit torstaisin klo 09:00-10:00 Härkämäen koululla ja perjantaisin klo 09:00-09:55 Energymillä.

Lihaskuntotunnilla kehitetään koko kehon lihasvoimaa ja -kestävyyttä monipuolisesti kehonpainolla ja irtopainoja käyttäen. Tunnilla keskitytään puhtaan tekniikan löytämiseen oikeiden lihasten parhaan aktivoinnin mahdollistamiseksi. Lihaskuntoa ylläpitämällä ja kehittämällä lihakset ja luusto vahvistuvat, rasvakudos pienenee, tasapaino ja ryhti paranevat, ja arki helpottuu.

Muita syksyn uutuuksia ovat Bailatino maanantaisin parittomina viikkoina, Lavis-lavatanssijumppa tiistai-illassa, Itämainen kuntotanssi torstai-illassa sekä perjantaiaamun Jooga, kaikki Energymillä.

Senioreille suunnatun liikuntatoiminnan tavoitteena on fyysisen ja psyykkisen kunnon kohentaminen. Tähän pyritään parantamalla lihasvoimaa, nivelliikkuvuutta, tasapainoa, reaktioaikaa ja hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Tutkimusten mukaan liikuntatuokioiden avulla ylläpidetään ja luodaan sosiaalisia suhteita ja liikunnalla on positiivisia vaikutuksia mielialaan ja itseluottamukseen. Seniorien tunneilla käytetään rauhallista liikuntaa tukevaa musiikkia ja alkuasennot valitaan nivelystävällisesti. Liikkeitten suunnittelu, opetus, toistomäärät ja tempo tukevat asetettujen tavoitteiden saavuttamista. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan liikkumaan juuri sellaisena kuin olet!