Ilmoittaudu mukaan kevään harrasteryhmiin

3.1.2024

Keväälle voi ilmoittautua mukaan niihin ryhmiin, joissa on tilaa, tervetuloa mukaan!


Aina kauden (kevät/syksy) ensimmäisen viikon aikana voit käydä eri tunneilla tutustumassa lajeihin. Tutustumassa voi käydä kaikilla aikataulun tunneilla, mikäli ryhmä ei ole jo täynnä. Mikäli haluat varata paikan, kannattaa ilmoittautua ryhmään. Mikäli lapsi ei haluakaan jatkaa harrastusta ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu jonossa seuraavalle. 

Kevään uutuusryhmiä ja -kursseja ovat:

  • Vanhempi-vauvajumppa 2-11kk - kurssimuotoinen ti klo 11:00-11:45
  • SpecialStars 8-12v ti klo 18:-18:45
  • Vauvasirkus 4-12kk - kurssimuotoinen ke klo 13:30-14:15
  • Taaperosirkus 1-2v (kävelytaitoinen)  ke klo 14:15-15:00

Vanhempi-vauvajumppa 2-11kk -kurssi

Vanhempi-vauvajumpassa pääset turvallisesti ja tehokkaasti palaamaan liikunnan pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunti koostuu monipuolisista lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteista. Tunnilla opetellaan treenaamaan lantionpohjaa ja keskivartaloa nousujohteisesti lempein harjoittein. Tavoitteena on vahvistaa vanhemman kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia ja tuoda jaksamista vauva-arkeen. Lisäksi tunti on vanhemman ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa edetään vauvojen ehdoilla ja voidaan ottaa vauvoja mukaan liikkeisiin. Saat osaavalta ohjaajalta tarvittaessa myös yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.

Vauvasirkus 4-12kk -kurssi

Vauvasirkus on vauvan ja aikuisen yhdessäoloa parhaimmillaan. Yhteiset temput tukevat vauvan motorista kehitystä, aikuisen varmuutta käsitellä omaa pikkuista ja parin vuorovaikutusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, pariakrobatiaa ja sirkusvälineisiin tutustumista. Ryhmä sopii vauvoille, jotka kannattelevat päätään itsenäisesti. Vauvan mukana voi olla yksi tai kaksi tuttua aikuista (vanhempaa, isovanhempaa, kummia...). 

Taaperosirkus 1-2v (kävelytaitoinen)

Taaperosirkuksessa taapero ja aikuinen pääsevät liikkumaan ja temppuilemaan yhdessä. Loruja, leikkejä, pariakrobatiaa, sirkusvälineitä ja rauhoittumista – niistä on taaperosirkus tehty! Ja tietysti hauskaa yhdessäoloa ja läsnäoloa oman aikuisen kanssa. Ryhmä sopii käveleville taaperoille.

SpecialStars (8-12v)

Soveltavan liikunnan ryhmä erityistä tukea liikkumisessa tarvitseville lapsille. Ryhmässä harjoitellaan perusmotorisia taitoja leikkien, pelaten ja tanssien. Lapsella tulee olla huoltaja mukana tunnilla.