Katselmuksessa 12.4. oli aistittavissa jännitystä ja vilinää

14.4.2022

Turun Naisvoimistelijoiden Valmennusektori järjesti kisaohjelmien katselmuksen tiistaina 12.4. St Oloffskolanilla. TNVn valmennussektoriin kuuluu kaksi voimistelujoukkuetta Tiera ja Minivalmennus sekä neljä tanssijoukkuetta Evelia, Elodie, Siskåt ja PikkuSiskåt.

Joukkueiden katselmuksessa lapset pääsivät pitkästä aikaa esiintymään ja näyttämään taitojaan runsaslukuiselle yleisölle. Katsomo oli täynnä vanhempia, isovanhempia sisaruksia ja tuttuja. Mikä onkaan mukavampaa kuin näyttää mitä kevään aikana on treenattu ja mitä uutta on opittu. 

Harjoituksiin harvemmin vanhemmat pääsevät katsomaan mitä siellä tehdään. Katselmus onkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään miten harrastuksessa on kehitytty ja mitä kaikkea osataan. 

TNVn valmennusektorin joukkueet osallistuvat myös erilaisiin kilpailuihin. Katselmus onkin ns. kenraaliharjoitusta näihin. Katselmuksessa joukkueet esittävät kauden aikana harjoiteltuja kisaohjelmia ja paikalla on myös tuomarit arvostelemassa esityksiä. 


Nämä 2-3 minuuttia kestävät kilpailuohjelmat ovat musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, johon sisältyy erilaisia vaadittavia liikkeitä kuten vartalonliikkeitä, tasapainoja, hyppyjä ja niiden yhdistelmiä. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema jota liikekieli, musiikki ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät.

Seuraavan kerran esiinnytään seuran kevätnäytöksessä Kevätretki keskiviikkona 18.5. Kupittaan Urheiluhallilla klo 18. 


Liput ovat myynnissä Energymillä jäsenpalvelun aukioloaikoina ma-to klo 16:-19.30. Aikuiset 10€, lapset alle 12v 5€ (sylilapset ilmaiseksi).