Kävelykipinä 2022

2.5.2022

Kävelykipinä on toukokuusta syyskuuhun kestävä kampanja, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Turun Naisvoimistelijat haastaa omat jäsenensä osallistumaan kävelykilometrikisaan. Kävelykilometrikisa on osa Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Ladun Kävelykipinä -kampanjaa, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. 


Kävely on maailman yksinkertaisinta ja helpointa liikuntaa.


Kävelykilometrikisa on niin yksilöille kuin joukkueille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa kilometri- ja/tai minuuttisaldoa kisan aukiolon ajan. Vuonna 2022 kisan ajankohta on 1.5.-31.9.


TNV osallistuu kisaan seurana ja haastaa jäsenensä kävelemään ja kirjaamaan kesän aikana kävellyt kilometrit ylös. 


Kävelykilometrikisassa kävellään kisan aukioloaikana niin paljon kuin mahdollista. Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana ulkona kävellyt kilometrit ja minuutit. Kilometrikisan suoritukset pitää kävellä kisan hengen mukaisesti ulkona - esimerkiksi sisällä työpäivän aikana kertyneitä askelia tai kävely- tai juoksumatolla käveltyjä kilometrejä tai minuutteja ei hyväksytä.

OSALLISTUMISOHJEET:

Jokaisen osallistujan on rekisteröidyttävä Kävelykilometrikisa-sivustolle. Henkilö luo itselleen kirjautumistunnukset (käyttäjätunnus ja salasana) ja pystyy niitä käyttämällä jatkossa kirjaamaan kaikki kävelemänsä kilometrit. Kilometrien kirjaaminen ei ole mahdollista ilman rekisteröitymistä. Osallistujan tulee luoda nimimerkki, joka näkyy muille kisan osallistujille. Nimimerkin on oltava uniikki.

Joukkueen nimi on Turun Naisvoimistelijat
Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään joukkueen osallistumiskoodia, joka on TNV2022