Kertalipukkeet poistuvat käytöstä - käytäthän omasi kinkkujumppien loppuun mennessä pois

13.12.2023

Nykyiset 10xlipukkeet uudistuvat ja muuttuvat 10xkortiksi 


TNVn jäsenillä on mahdollista osallistua tunneille myös kertamaksulla. Kertamaksuja on ollut mahdollisuus ostaa edullisemmassa 10kpl nipuissa. Nykyisenlaiset kertalipukkeet poistuvat käytöstä vuodenvaihteessa, joten käytäthän omasi pois mahdollisimman pian. Lipukkeita voi käyttää vielä kinkkujumppien ajan sunnuntaihin 7.1.2024 asti. Lipukkeet ovat tarkoitettu TNVn jäsenille ja ovat käytettävissä vain voimassaolevan jäsenyyden kanssa, joten huomioithan, että tammikuun puolella tulee maksaa vuoden 2024 jäsenmaksu, jotta lipukkeita voi vielä käyttää. 

Uusi kymppikerran kortti on tarkoitettu TNV:n jäsenille ja sitä voi käyttää voimassaolevan jäsenyyden kanssa. Kortti on henkilökohtainen ja ostettaessa siihen merkataan asiakkaan nimi, ostopäivä ja viimeinen voimassaolopäivä. Kortilla on kymmenen kertakäyntiä, joita voi käyttää Energymin aikuisliikunnan tunneilla. Ei koske paikkavarausmaksullisia tunteja eikä kursseja. 


Uusia kymppikortteja voi ostaa Energymiin jäsenpalvelusta tästä päivästä lähtien. Kortti tulee olla aina tunnilla mukana ja se tulee esittää ohjaajalle ennen tunnin alkua. Tunnin ohjaaja tarkistaa kortin voimassaolon ja merkkaa kortista yhden tunnin käytetyksi. Tarvittaessa kortit kerätään tunnin alussa ja palautetaan tunnin jälkeen, jotta tunti ehditään aloittamaan ajoissa. 

Vuonna 2024 aikuisten kertamaksu Energymillä on 9€ - ja 10xkortin voi ostaa hintaan 80€
Kertamaksut ovat vain TNVn jäsenille - jäsenmaksu 2024 on 20€