Kesäajan ohjeistus asiakkaille

26.4.2021

Vihdoin ensi viikolla 3.5. pääsemme käynnistämään TNV:n kesäkauden! Jotta kesä voidaan toteuttaa mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti, toivomme, että kaikki jumpparit tutustuvat kesäkauden ohjeisiin huolellisesti. 

Kesäkauden alettua omatoimiset treenivuorot jäävät pois ohjelmistostamme. Mikäli olet lainannut treenivälineitä kotiin, muistathan palauttaa ne 29.4. mennessä. Koordinaattorimme ottaa välineitä vastaan ma-to klo. 9-14 sekä keskiviikkona 28.4. klo. 17-18. Tällöin voit halutessasi tehdä myös kesän korttiostoja!

Ohjeita TNV:n kesäjumppiin osallistuville


1. Osallistuminen ja hinnasto
Kaikille tunneille voit osallistua kevät+kesä-, Kesä-, tai kevään Ikiliike-korteilla, sekä 10x lipukkeilla tai kertamaksulla. Kesä- kortin hinta on 75€ ja sillä voit osallistua tunneille niin paljon kuin haluat. 10x lipukkeet maksavat 70€. Huomioithan, että hinnat eivät sisällä vuoden 2021 jäsenmaksua (10€). Ulkotreenien kertamaksu on 5€ ja Energymin kertamaksu on 8€ jäseniltä, muutoin 10€. Muistathan ottaa jumppaan mukaan jäsenkorttisi! 


Jäsenpalvelumme ei ole kesäkaudella auki, vaan ohjaajat hoitavat rahastuksen tuntien yhteydessä. Mikäli maksat kesäjäsenyyden jäsenrekisteri Hoikan kautta, otathan mukaan kuitin maksusta, sillä ohjaajamme eivät pääse rekisteriin tarkistamaan maksettuja maksuja! 
Koordinaattorimme Helka auttaa myös mielellään maksuasioissa, joten mikäli haluat hoitaa jumppamaksun kuntoon ennen kesäkauden alkua tai muulloin kuin jumppien aikaan, niin olethan häneen yhteydessä (ma-to klo. 9-14, 0503789929 / koordinaattori@tnv.fi)  


2. Tunnille saapuminen

Energymin ovet avataan n. 15min ennen tunnin alkua. Salimme on kooltaan n. 270m², joten tuntien maksimiosallistujamäärä on 40, jotta pystymme takaamaan kaikille turvavälit. Tunnit täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä paikkaa tunnille voi varata etukäteen. Kun saavut Energymille, otathan tiskiltä itsellesi paikkalapun. Kun paikkalaput loppuvat, on tunti ikävä kyllä täynnä. Salin lattiaan on merkattu paikat, jotka ovat turvallisen etäisyyden päässä toisistaan. Ei ole tärkeää oletko juuri oman numerosi päällä, numerot ovat vain osallistujamäärän rajoittamista varten. Ohjaaja kerää numerolaput pois tunnin alussa. Tunnilla ollessa väljää pyydämme teitä ottamaan ylimääräistä tilaa itsellenne. 

Energialähteeseen (isoon saliin) mennään pukuhuoneen ovesta ja jumpasta poistutaan aulaan menevästä ovesta. Miehet käyttävät salin pääovea molempiin suuntiin mennessä.

3. Hygienia
Pyydämme teitä käyttämään maskia tiloissamme muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kädet pestään tai desinfioidaan tunnille saapuessa ja tunnilta poistuttaessa. Pyydämme myös, että käytät joko omaa jumppamattoa tai pyyhettä, jonka voit laittaa Energymin maton päälle. Tunnilla käytetyt välineet desinfioidaan tunnin päätteeksi, mutta voit halutessasi desinfioida ne myös tunnin alussa. 


KIITOS KUN NOUDATAT OHJEITA!