Kesän 2021 jumppa-aikataulu

14.4.2021

Kesän (3.5.-29.8.)  jumppa-aikataulu on nyt julkaistu! Alta löydät sekä aikataulun että tuntikohtaiset ohjaajalistat. Kesäjumppiin voit osallistua kevät+kesä-kortilla, kevään Ikiliike-kortilla, 10 kerran lipukkeilla sekä kertamaksulla (Energym 8e / Ulkotreenit 5e). Myymme myös erillistä Kesä-korttia (75€), jolla voit käydä kesäaikataulun jumpissa niin paljon kuin haluat. Kesä-kortin voi ostaa jäsenrekisteri Hoikassa tai jumppien yhteydessä Energymillä. 

Koronatilanne on edelleen Varsinais-Suomessa epävarma ja tällä hetkellä kaikki ryhmäliikunta on ohjeistusten mukaan tauolla. Tilanne voi ainakin toukokuussa vielä vaikuttaa jumppa-aikataulun toteutumiseen. Olemme kuitenkin varautuneet rajoituksiin ja otamme tarvittaessa käyttöön sähköisen varausjärjestelmän, jolla voimme hallita tuntien osallistujamääriä. Varaudumme myös siihen, että sisätunteja joudutaan siirtämään ulkotunneiksi, mikäli rajoitukset jatkuvat.  Tiedotamme näistä mahdollisista muutoksista heti, kun saamme tilanteesta tarkempia tietoja. Kiitämme jo etukäteen kaikkia asiakkaitamme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä! 

Huom! Tiistai-illan tuntien aika hieman eri kuin kuvan aikataulussa (Zumban oikea aika on 17.30-18.30 ja pumpin klo 18.45-19.45).

Toivottavasti nähdään kesällä! :-)