Kevään jäsenlehti sekä tiedote syys-ja kevätkauden vaihteesta

14.12.2020

Ohessa uunituore jäsenlehtemme sekä paljon tietoa loppuvuoteen ja kevääseen liittyen.

1. Tilapäinen toiminnan keskeytys jatkuu 10.1.2021 asti

Aluehallintovirasto on jatkanut 20 henkilön kokoontumisrajoitusta ja muita koronasuosituksia 10.1.2021 asti, mikä tarkoittaa sitä, että toimintamme on tilapäisesti lakkautettuna kyseiseen päivämäärään asti. Maanantain metsätreenit Ispoisten uimarannalla klo. 10 ja torstain ulkotreenit Paavo Nurmi stadionilla klo. 17 toteutuvat normaalisti, sillä ulkotreenipaikkamme eivät ole rajatuissa tiloissa ja näin ollen turvallinen treeni voidaan taata osallistujille. Virtuaalijumpista kiinnostuneiden kannattaa myös seurata tiedotustamme erityisen tarkasti... :)
Pahoittelemme keskeytynyttä kautta, mutta noudatamme AVI:n suosituksia ja haluamme toiminnallamme edesauttaa koronavirustilanteen paranemista. Näillä näkymin meidän pitäisi päästä käynnistämään kevätkausi normaalisti maanantaina 11.1.

2. Kevään jäsenlehti on julkaistu

Kevään jäsenlehti löytyy tämän tiedotteen liitteestä. Jäsenlehteä on myös saatavilla tulosteena Energymiltä. Lehdestä näet niin kevään aikataulun ja hinnaston kuin tulevat tapahtumatkin. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkoi 9.12., mutta ryhmissä on vielä reilusti tilaa, joten ei kun ilmoittautumaan! :)

3. Kevään korttitarjous 4.-6.1.21

AVI:n suositusten vuoksi myös loppiaisen avoimet ovet ovat peruutettu, mutta onneksi perinteinen korttitarjous toteutuu tilanteesta huolimatta. Tarjoamme aikuisten kevät + kesä -korttia hintaan 155€ (norm. 175€) ja 10 kerran kortteja hintaan 65€ (norm.70€). Jäsenmaksumme on vuonna 2021 10€. Voit lunastaa tarjouksen joko sähköisen jäsenpalvelu Hoikan kautta laskulla, tai muita maksutapoja käyttäen Energymillä seuraavina aikoina:

ma 4.1. klo. 12-19
ti 5.1. klo. 9-16
ke 6.1. klo.10-14.

TNV:n väki haluaa vallitsevasta tilanteesta huolimatta toivottaa kaikille oikein rauhallista joulun aikaa! 
Toivottavasti nähdään tammikuussa jumppien merkeissä :)