Kevätkokouksen kuulumisia

28.4.2022

Turun Naisvoimistelijoiden kevätkokousta vietettiin eilen Syvälahden monitoimitalolla. Puheenjohtajana toimi pitkäaikainen jäsenemme ja entinen puheenjohtajamme Jenni Blom. Kokouksessa kuultiin toimintakertomus vuodelta 2021, tilinpäätös 2021 sekä tilintarkastaan laatima tilintarkastuskertomus. 

Vuosi 2021 oli Turun Naisvoimistelijoiden 115. toimintakausi ja 115-vuotisjuhlavuosi. Vuotta varjosti edelleen laajalti koronan tuomat täyssulut ja aikuisliikunnan sulut, jotka helpottuivat loppuvuotta kohti. Tämä mahdollisti mm. kesänäytöksen ja jumppaleirien järjestämisen kesäkuussa sekä 115-vuotis juhlanäytöksen järjestämisen marraskuussa. Joukkuevoimistelun joukkueet ja tanssijoukkueet pääsivät vuoden mittaan osallistumaan mm. virtuaalikisoihin ja loppuvuodesta myös live-kisoihin tuoden mukanaan myös mitaleja soolo, duo ja joukkue-esityksistä. Joukkuevoimistelun puolella muutama pitkäaikainen joukkue lopetti toimintansa ja uusi pienten vamennusryhmä perustettiin. Tanssin puolella niin ikään perustettiin uusia joukkueita. 

Aikuisliikunnassa panostettiin laadukkaaseen ja monipuoliseen tuntitarjontaan seitsemänä päivänä viikossa. Viikkotunteja oli keskimäärin 39, joista 14 oli IKIliiketunteja. Ja aikuisia liikutettiin yli 20:n ohjaajan voimin. Yhteistyötä tehtiin edelleen eri toimijoiden kanssa, joista suurimpana on Turun Kaupunki. 

Lasten harrastepuolella tarjottiin monipuolisesti 16 eri viikkotuntia vauvasta yläkouluikäisiin. Syksyllä tuotiin uutustunteja ohjelmaan, kuten diskotanssi, showjazz ja sirkusakrot, kun taas keväällä pidetty sporttiklubi loppui. Lastenryhmät esiintyivät kaikissa kolmessa vuoden aikana järjestetyssä näytöksessä. 

Uskollisuuden Kilta toimi aktiivisesti ympäri vuoden pitäen monipuolisia tapahtumia koronarajoitusen varjossa. Kiltalaisia oli yhteensä 82 ja he toimivat aktiivisesti niin omissa kuin seuran järjestämissä tapahtumissa. 

Turun Naisvoimistelijat oli vuonna 2021 aikuisliikunnan ja lasten ja -nuortenliikunnan Tähtiseura. Tähtiseura-laatuohjelma on Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteinen hanke, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. 

Toimintavuoden 2021 aikana Turun Naisvoimistelijoiden toiminta kutistui noin puoleen vuodesta 2020. Tähän vaikutti pitkälti korona ja sen tuomat harrastamisen rajoitteet. Vuoden 2021 tulos oli negatiivinen ja teimme tappiota noin 1000€. 

Yhdistyksen kokous hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. 

Olemme kiitollisia kaikille harrastajillemme vuodesta 2021. Hienoa, että olitte mukana juhlavuoden tapahtumissa ja päivittäisharrastuksissa tehden 115. toimintakaudesta erityisen Turun Naisvoimistelijoille.

VOIT LUKEA VUOSIKERTOMUKSEN TÄSTÄ