Kevätnäytös kokosi junamatkailijat Kupittaalle

27.5.2024

TNVn kevätnäytös Junamatka halki Euroopan 

 

Kevätnäytös vietettiin kuumissa, mutta kepeissä matkatunnelmissa Kupittaan urheiluhallilla keskiviikkona 22.5. Lähtöön ehti ajoissa mukaan yli neljäsataa matkustajaa, joita kuljetettiin lyhyillä ja pitkilläkin junamatkoilla eri puolille Eurooppaa. Matkasimme Kupittaalta Ruotsin läpi Ranskaan, Belgiaan, Iso-Britanniaan, Espanjaan, Italiaan, Saksaan, Slovenian ja takaisin Suomen Turkuun.

Matkalla vierailtiin asemilla, rannalla, eläintarhassa, neuvotteluissa, katufestareilla, muotiviikoilla ja yöjunassa. Näimme joutsenia, tipuja, citykaneja, turisteja, tanssijoita ja Elodie -tanssijoukkueen vetämä lopputanssi kokosi kaikki esiintyjät lavalle. 

Ravintolavaunun maittava buffet ravitsi matkailijat ennen näytöstä ja väliajalla. Kiitos kaikille vapaaehtoisille avusta näytöksen esivalmisteluissa ja järjestelyissä ennen tapahtumaa, tapahtumapäivänä ja näytöksen jälkeen. 

Näytöksessä oli paikalla myös Terveystalon pitämä nallesairaala, jossa perheen pienipien omat lempihahmot saivat hellää hoivaa sairaanhoitajan opastuksella. 

 

 

Kiitos Terveystalolle osallistumisesta tapahtumaan!

Raija Nurmi palkittiin elämäntyöstään voimistelun parissa. 


Näytöksessä nähtiin arvokkaita juhlallisuuksia, kun keväällä Opetus- ja Kulttuuriministeriön myöntämä kultainen ansioristi luovutettiin Raija Nurmelle vuosikymmenien aikana tehdystä työstä voimistelukulttuurin edistämiseen.

Upeat onnittelut Raijalle! 

KUVAGALLERIASTA PÄÄSET MUKAAN NÄYTÖKSEN TUNNELMIIN