Kevätretki kevätnäytös vietettiin keskiviikkona 18.5.

20.5.2022

Kevätnäytös oli upea elämyksellinen kevätretki luonnon tunnelmiin

Tämän kevätkauden treenit huipentuivat Kevätretki kevätnäytökseen keskiviikkona Kupittaalla. Kupittaan palloiluhallilla näimme peräti 21 huikeaa esitystä Turun Naisvoimistelijoiden harraste- ja kilpailuryhmiltä. 

Upeat esitykset johdattelivat meidät Suomen luontoon. Keväällä heräävästä luonnosta, muuttolinnuista ja unisista eläimistä, raikkaaseen kevätsateeseen ja upeisiin, näyttäviin perhosiin. Kevääseen kuuluu luonnollisesti tanssi, vappu ja karnevaalit, kevään ensimmäiset päivät houkuttelevat myös kukkaniityille, piknikille ja mitäpä muuta kuin muurahaisia nähtiin esityslavalla. Näyttävästi vierailtiin myös ulkomailla Itämaisen tanssin muodossa. Nautimme myös keväisistä tuulista ja erämaan luonnosta. Luonnosta esitykset johdattelivat meidät museoon ja lopuksi luontoa kunnoittaen näytös huipentui kirkkaisiin vesiin. 

Tämä kuvagalleria opastaa vielä satumaisten esitysten pariin. 

Iso kiitos tapahtuman mahdollistaneille yhteistyökumppaneille - Vähäheikkilän Lidl, Perheleipurit Salonen, Lähettipalvelu Esaway, Kukka- ja puutarhamyymälä Flör sekä Terveystalo (Turku). 

Iso kiitos myös buffettia pyörittäneille Kiltalaisille sekä muille vapaaehtoisille. Kiitos ohjaajat ja valmentajat lasten tukemisesta ja upeiden esitysten suunnittelusta ja toteutuksesta. 


Kevätnäytös oli upea kokonaisuus!


Siirrymme kesätauolle. Lasten kausi jatkuu maanantaina 22.8.2022

Seuraa tiedotusta - ilmoittuminen syyskaudelle avataan ma 8.8.2022