Kiltapäivät kokosi jumppareita yhteen eri puolilta Suomea

18.8.2022

Killan hyvinvointipäivään kokoontui innokkaita jumppareita Energymille keskiviikkona 17.8.2022


Iloinen puheensorina täytti Energymin käytävät keskiviikkona, kun Turun Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kilta järjesti perinteiset Hyvinvointipäivät kiltalaisille eri puolilta Suomea. Ohjelmassa oli niin jumppaa, balettia ja tanssia kuin kehonhuoltoa. Tapahtumaa läsnäolollaan kunnioitti myös Länsi-Suomen kiltavastaava Päivi Helin.

Koko päivän kestävässä tapahtumassa iki-ihana pitkäaikainen balettiohjaajamme Marko Carlson piti kiltalaisille senioribalettia ja ladytanssia. Päivän kostea ja kuuma ilma nousi sisätiloissa aivan kattoon saakka ja tunnelma oli varsin vauhdikas rytmeineen. TNVn johtokunnassakin seniorivastaavana toimiva Leena Larsio kehui miten joustavaksi ja siroksi Marko saa jumpparit itsensä baletinohjauksessa tuntemaan - aivan upeaa! 
Senioritanssin pyörteistä antoi maistiaisia Terttuli Virtanen. Ja lounaan jälkeen vietettiin vielä kehonhuoltoa ja jumppaa Veera Salokankaan johdolla. Veera osaa taitavasti ottaa huomioon jumpparien ikätason ja sen tuomat mahdollisuudet ja rakensi iltapäivään erittäin monipuolisen ohjelman, joka sai runsaasti kiittelyjä kiltalaisilta. 

Kiitos Killan puuharyhmälle Raija, Pirjo, Marja-Leena ja Pulmu hyvinvointipäivän järjestelyistä!