Kiltapäiviä vietettiin Energymillä iloisissa tunnelmissa

17.8.2023

TNVn Uskollisuuden Kilta järjesti perinteisen elokuisen hyvinvointipäivän Energymillä keskiviikkona 16.8.2023


Kiltalaisia ja jumppareita kokoontui yhteen eri puolelta Suomea Energymille viettämään hyvinvointipäivää, jonka ohjelmassa oli monenlaista jumppaa ja kehonhuoltoa, joogaa sekä tanssia. Killan puheenjohtaja Raija Nurmi starttasi päivän avaussanoilla ja toivotti tulijat lämpimästi tervetulleeksi.  

Osallistujia oli yli kolmekymmentä ja monet pääsivät testaamaan Energymin kesällä uusittua lattiaa ensimmäistä kertaa. Lattiaa kehuttiin ihanan pehmeäksi ja lämpimäksi. Iloinen puheensorina täytti Energymin käytävät ohjelmien välissä.

Hyvinvointipäivän ohjelmat ohjasivat TNVn tutut ohjaajat Veera Salokangas ja Anne Syvälahti. Elokuun painostava ilma nostatti tunnelmaa ja lämpötilaa kattoon Energymillä. Aamustartin jälkeen keho heräteltiin voimia nostattavaan jumppaan. Lounastauon jälkeen päästiin nauttimaan ihanan rennosta nia-tanssista, joka sai upean vastaanoton jumppareilta. Nia ei moni ollut kokeillut ennen ja ihastuivat tanssiin. "Nia sopii kaikille iästä ja taitotasosta riippumatta, sitä voi tanssia vaikka tuolilla istuen", kertoi ohjaaja Anne Syvälahti. Palautteen perusteella lisäsimme sunnuntain nia-tunnin myös IKI-liikkeen syyskalenteriin. 

Tanssin jälkeen vielä joogattiin ja hyvinvointipäivä päättyi lempeään rentoutukseen, joka hiljensi koko salin. Tästä on mukava startata kohti syksyn jumppia. Aikuisten kausi alkaa maanantaina 28.8. - tästä IKI-liikkeen aikatauluun!


Ohjaajat saivat runsaasti kiitosta osallistujilta!

"Kiitos upeasta päivästä! On teillä mahtavat ohjaajat!"

"Tykkäsin aivan valtavasti koko päivästä, ja Annen lopputunnin rauhallisuus sopi niin hyvin hienon ja  reippaan  kunnonkohotuspäivän päätteeksi."


Iso kiitos TNVn Killalle upean hyvinvointipäivän järjestämisestä!