Lähde katsomaan Gymnaestradan näytöksiä

9.5.2022

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis.


9.-12.6.2022


Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta.

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

Nelipäiväinen Gymnaestrada tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa on muun muassa messu- ja urheilukeskuksen ja Tampereen Stadionin, Nokia-areenan sekä Keskustorin alueilla. Erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin on myynnissä yleisölippuja. Myös maksutonta puuhaa ja elämyksiä on kaikille liikunnasta ja liikkeestä innostujille. 

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Tapahtumaan osallistuu ainakin 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja voimistelijaa ympäri Suomen, myös meidän seuramme on mukana!

Voimistelijoille Gymnaestrada Tampere on iloisia kohtaamisia, perhosia vatsanpohjassa, uusia ystäviä ja läpi elämän kantavia muistoja. Tapahtuma on voimistelijoiden elämän kohokohta ja jättää jäljen sydämeen. Haastavien korona-aikojen jälkeen tarve kohdata toisensa, iloita ja voimistella yhdessä on suurempi kuin koskaan.

Meidän seuramme osallistuu seuraaviin kenttäohjelmiin ja esiintymisiin:

1. La 11.6., Messu- ja urheilukeskus klo 19.00 - n. 20.30 Feel it! -iltanäytös - Gym Ladies esityksellä Palladiosta polkkaan
2. Su 12.6., Stadionilla klo 14.00 - n. 15.30 Unelmia -päätösjuhla - Kirkkaat vedet kenttäohjelma


Gymnaestrada Tampere 2022 pääsyliput myy Lippupiste.  Huom! Osallistujapassilla saa alennusta lipuista.

Tue seuraamme!
Ostaessasi lippuja voit kerryttää varoja Turun Naisvoimistelijoille laittamalla lipunmyynnissä Seuramyynti 2022 koodin:

TURNV


MOVE IT! -AVAJAISET 9.6. 

JOUKKUEVOIMISTELUN MAAILMANCUPIN JA CHALLENGE CUPIN KILPAILUT 9.-10.6. 

SHOW IT! -ILTANÄYTÖS PERJANTAINA

FEEL IT! - ILTANÄYTÖS LAUANTAINA 11.6.

  • Osta liput >>
  • Huom! Lippuja myyty tähän näytökseen lähes 80%, pidä kiirettä ja hanki lippusi!

UNELMIA-PÄÄTÖSJUHLA SUNNUNTAINA 12.6. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.