Lastenryhmien pikkujoulubailuissa oli ihana tunnelma

10.12.2021

Lastenryhmien kauden yhteinen päätös vietettiin keskiviikkona 8.12. Syvälahden monitoimitalolla. Tapahtumassa nähtiin ryhmien syksyn aikana harjoittelemia esityksiä. Mikä onkaan jännittävämpää kuin kurkkia verhon takaa yleisöä ja päästä esiintymään omille vanhemmille ja sisaruksille. Iso kiitos paikalle saapuneelle yleisölle. 

Myös yleisö pääsi toimintaan mukaan, kun esitysten jälkeen koitti jouluinen yhteistanssi Lauran johdolla. Oli varmasti kiva yllätys päästä itse kokeilemaan harrastusta, jossa lapset käyvät viikoittain.

TNVn Kiltalaiset pitivä tapahtumassa buffettia ja ohjaajat järjestivät lapsille ongintaa. Tapahtumassa arvottiin jouluisen sisällön herkkukorit onnekkaille voittajille. Joulupukki ehti myös vierailulle ja lapset pääsivät kertomaan omia joulutoiveitaan. Vielä on aikaa aattoon ja ehtii vaikka kirjoittaa pukille, jollei sitä ole vielä tehnyt. 

Tästä on hyvä rauhoittua joulutauolle. Kausi jatkuu tammikuussa loppiaisviikon jälkeen. Kevätkauden ilmoittautuminen avautui eilen ja tällä kertaa lastenryhmäläiset ovat suoraan siirretty omiin ryhmiinsä. 

Nyt joukkueisiin on haku auki ja joulukuussa järjestetään ilmaisia kokeilukertoja. Loppiaisena on luvassa avoimet ovet ja joukkuevoimistelun kokeilutunti.

Iso kiitos kaikille tapahtumaa rakentaneille johtokuntalaisille, ohjaajille, valmentajille, kiltalaisille ja vapaaehtoisille. Iso kiitos myös yhteistyökumppaneillemme Salosen Leipomolle, VähäHeikkilän Lidlille ja Cloettalle. 

Kivaa ja liikunnallista joulunaikaa!