Pia Hakasesta seuran puheenjohtaja 2022-2024

2.12.2021

Syyskokouksessa 24.11.2021 valittiin Turun Naisvoimistelijoille uusi puheenjohtaja. 

Kokous valitsi yksimielisesti puheenjohtajaksi ehdolla olleen Pia Hakasen. Pia aloittaa puheenjohtajana 1.1.2022 nykyisen puheenjohtajamme Kirsi Heikkilän puheenjohtajuuskauden päättyessä vuodenvaihteeseen. 

Seuralle valitaan puheenjohtaja aina kolmivuotiskaudeksi. 

Hei kaikki!

Olen Pia Hakanen, vannoutunut TNV:läinen ja seura-aktiivi. TNV on ollut tärkeä osa elämääni pikkutytöstä lähtien. Olen toiminut seurassamme vuosien mittaan monessa eri roolissa ja ehtinyt tutustua useimpiin seuran osa-alueisiin. Aloitin seurataipaleeni Uittamon koulun pikkutyttöjen jumpasta, minkä jälkeen harrastus jatkui tiiviinä kilpavoimistelujoukkueessa. Opiskelijana ohjasin satujumppaa ja sittemmin aikuisten kuntojumppatunteja. Omien lasten myötä palasin saleille kuljettajana, ja vähän myöhemmin tyttärien innostuttua joukkuevoimistelusta, toimin Tixian joukkueenjohtajana. Talkootyö on tullut hyvin tutuksi näytösten ja kisojen järjestelyissä – olen kokenut yhteisöllisen ja näkyvää tulosta tuottavan talkoilun todella antoisaksi ja mukavaksi toiminnaksi.

Olen käynyt vuosia aktiivisesti aikuisten harrasteliikuntatunneilla – seurassamme on ollut aina laaja ja laadukas tarjonta tunteja. Ikimuistoisia, hienoja kokemuksia ovat olleet kansalliset ja kansainväliset Gymnaestrada-tapahtumat, joihin olen osallistunut sekä esiintyjänä, että talkoolaisena.

Nyt 115-vuotisjuhlavuoden lopulla koen suurta ylpeyttä siitä, että perinteikäs seuramme on voimissaan edelleen, vaikka koronapandemia onkin rasittanut seuraamme kuten muitakin liikuntaseuroja. Olen saanut seuralta vuosien mittaan paljon hyvää oloa, upeita kokemuksia ja hyviä ystäviä, ja haluan tarjota tätä muillekin. Olen innolla mukana kehittämässä hienoa seuraamme ja pitämässä sen monipuolisesti elinvoimaisena. Koen kaikki seuran osa-alueet, lasten ja nuorten harrasteliikunnan, aikuisten harrasteliikunnan, joukkuevoimistelun ja tanssin valmennustoiminnan sekä kiltatoiminnan, tärkeiksi – ne tukevat toisiaan, yhdessä olemme enemmän! Pidän yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä tärkeinä arvoina seuratoiminnassa. Tulemme johtokunnassa keskittymään seuramme vahvuuksien löytämiseen ja esille tuomiseen entistä vahvemmin, samalla kuitenkin tarkasti seuraten uusia tuulia ja kaupunkimme liikuntatarjontaa ja -kysyntää.

 

Pia Hakanen 28.11.21