Seniorikahveilla yhteislaulua, jumppaa ja arvonta

15.12.2021

Tiistaina 14.12. kokoontui reilut 20 senioria Energymille perinteisille Joulukahveille. Hetkessä iloinen puheensorina täytti Satulammen, kun kaikki pääsivät näkemään vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Johtokuntalaiset (uudet ja vanhat) pääsivät myös esittäytymään ja kertomaan seuran tämänhetkisiä kuulumisia. 


Yhteislaululla tunnelmaan

Joulutunnelmaa nostatettiin, mitenkäs muuten kuin, joululauluilla. Kaikille jaettiin joululauluvihot, puheenjohtajamme Kirsi otti vastaan ehdotuksia ja toimi esilaulajana. Kuulimme mm. Joulumaan ja monta muuta iki-ihanaa perinteistä joululaulua. 


Joululetkiksellä veri kiertämään

Oletko kuullut Joululetkiksestä. Mikäli et tätä on ehdottomasti kokeiltava. Mitä olisi voimisteluseuran joulukahvit ilman jumppaa? Niinpä puheenjohtajamme Kirsi veti senioreille vielä reippaan tuolijumpan. Joululetkis jos joku jää soimaan korvaan. Satulammen salin täytti raikuva rytmi ja taputus kun jalat ja kädet lähtivät tahdissa liikkeelle. 


Perinteinen arvonta

Tänä vuonna arvottiin upea lila/harmaasävyinen tilkkupeitto, joka arvontaan oli valmistanut Sinikka Suovanen. Arpalista oli ollut Energymillä esillä marraskuusta saakka ja kaikki arvat saatiin myytyä. Arvonnan tuotot käytetään niiden kiltalaisten joulumuistamiseen, jotka eivät enää pääse tapahtumiina paikalle. Tilkkupeiton voitti yksi uusimmista jäsenistämme Anne Kemppainen - onnea Anne!