Spiraalistabilaatio -lyhytkurssin ilmoittautuminen auki tänään 24.1.2024!

24.1.2024

Spiraalistabilaatio on meillä TNV:llä maksullinen tiiviskurssi. Maksu kurssille on 45€ / kurssi  ja maksu toimii  paikanvarausmaksuna. Kurssille voit ilmoittautua vaikka et olisi Turun Naisvoimistelijoiden jäsen. Ei jäsenille oleva hinta on 75€ / kurssi.
HUOM! Ei jäsenen maksu vain kassalla. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu jäsenrekisteri Hoikan kautta 24.1. klo 12:00 alkaen. Huomaathan, että kurssilla on 8 paikkaa ja paikat täytetään varausjärjestyksessä.

Spiraalistabilaatio (SPS) on tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta-, terapia- ja liikuntamenetelmä. Menetelmällä tavoitellaan hyvin tuettua, mutta vapaata ja vapaasti eri suuntiin liikkuvaa selkärankaa. Spiraalistabilaatio-harjoittelu perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja aktivoimiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen (yleensä yliaktiiviset ja kireät lihakset) rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tällä tavoin luodaan tilaa selkänikamien väliin. Tämä vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa.

Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti Petra Strahl.

Kevään 2024 Spiraalistabilaation tiiviskurssi 1. (4 kertaa)
Energymillä Joutsenlampi -salissa 

Sunnuntaisin klo 11:00-12:00

Kurssipäivät (yht.  4 kertaa):

- 11.2.

- 18.2.

- 25.2.

- 3.3.


Kurssilla on yhteensä 8 paikkaa. Vähintään 5 osallistujaa vaaditaan kurssin toteutumiseen.