Syksyllä maanantaisin aloittaa uusia lasten harrasteryhmiä

18.7.2023

Syksyllä maanantaisin Satumaa -salissa:
- klo 17:00-17:50 JuniorFit 13-19v / Henna
- klo 17:50-18:45 Voimistelukoulu Estetical Nuput 5-7v / Jemina
- klo 18:45-19:45 Akrobatiavoimistelu 9+v / Jemina

Voimistelukoulu kuuluu kaikille!
 

Voimistelukoulun leikkivarjon alta löytyy kaikki alle 12-vuotiaiden toiminta harrasteesta lajien lapsuusvaiheeseen. Harjoituksissa lapsi innostuu perusliikuntataidoista sekä voimistelun alkeistaitojen harjoittelusta. Voimistelukoulusta voikin ponnistaa juuri omannäköiselle liikkujan polulle. Turun Naisvoimistelijoiden tarjoama Voimistelukoulu on laadukasta lasten toimintaa, jossa lapsi tunnistaa omat vahvuutensa ja saa onnistumisen kokemuksia koulutetun ohjaajan opastuksella.

Pitkäaikainen Estetical Nuput Voimistelukouluryhmä saa syksyllä uuden ohjaajan. Turun Naisvoimistelijoiden Estetical Nuput -ryhmässä tunneilla on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta. Estetical Nuput Energymillä Satumaa-salissa maanantaisin klo 17:50-18:45.

Ryhmää aloittaa ohjaamaan TNVllä lasten tunteja ennenkin ohjannut Jemina Hyökki. Jeminalla on sirkusalan ohjaajan koulutus ja hänellä on kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Jemina on sirkusalan ammattilainen ja hän aloittaa Nuppujen lisäksi uuden akrobatiavoimisteluryhmän, joka on suunnattu yli yhdeksän-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmän hinta on 85€/kausi. Uusi ryhmä harjoittelee maanantaisin Energymillä Satumaa -salissa klo 18:45-19:45. 


Toisena uutuustuntina meillä aloittaa lasten ja nuorten kuntotreeni 13-19-vuotiaille. 


Uutuustunti JuniorFit maanantaisin klo 17:00-17:50 Energymillä Satumaa -salissa. Ryhmän hinta on 85€ /kausi. JuniorFit -ryhmää tulee ohjaamaan pitkäaikainen aikuisliikunnan ohjaajamme Henna Eklund. Hennalla on vuosien kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta, eri lihasryhmien voimaharjoittelusta ja kehonhuollosta. Tule kehittämään lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Tunnilla hyödynnetään monipuolisesti eri kuntoiluvälineitä ja käytetään maltillisesti painoja. Ryhmä on myös kaupungin MiHi-yhteistyöryhmä. Ilmoittaudu ryhmään jäsenpalvelu Hoikan kautta. Tunnille voi tutustua 5€ kertamaksulla ja TNVn joukkueissa harrastavat voivat vapaasti käydä tunnilla ilman erillista ilmoittautumista. 


Tule rohkeasti kokeilemaan!

Ilmoittautuminen lasten harrasteryhmiin avataan jäsentietojärjestelmä Hoikassa maanantaina 7.8. klo 12 - Hoikaan pääset tästä!