Syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja ensi vuoden liikunta- ja jäsenmaksut

1.12.2022

Eilen pidettiin Turun Naisvoimistelijoiden sääntömääräinen syyskokous Syvälahden monitoimitalolla. Kokouksessa esiteltiin vuoden 2023 suunnitelmia ja jäsenistö hyväksyi toimintasuunnitelman budjetin, sekä liikunta- ja jäsenmaksut vuodelle 2023. 

Seura tarjoaa jatkossakin monipuolista liikuntaa niin lapsille kuin aikuisille oman taitotason mukaan. Uusia valmennuksen joukkueita on tulossa niin joukkuevoimistelun kuin tanssin puolelle niin lapsissa kuin aikuisissa. Ensi vuonna toteutetaan Energialähteen lattian korjaus ja maalaustöitä Energymillä. Kaupungin kanssa yhteistyötä tiivistetään ja aikuisliikuntaan pyritään rekrytoimaan lisää resursseja. Sekä keväällä, että jouluna pidetään kauden päätteeksi joulunäytökset ja koulujen loma-aikojen puitteissa pyritään pitämään lapsille leirimuotoista lomatoimintaa. 

Jäsenmaksu on jatkossakin 20€ / vuosi ja liikuntamaksut pysyvät suurinpiirtein samana. IKIliikkujille tarjotaan jatkossa tunteja myös kesällä ja kinkkujumpissa ja 10x -lipukkeet ovat voimassa vain 6kk kerrallaan. Kevään 10x-liput tulevat olemaan oransseja. 

Liikunnan iloa!

Lue toimintasuunnitelma tästä