Talvilomaviikolla Energymillä järjestetään lomatoimintaa lapsille

8.2.2024

Tule liikkumaan Liikuntakeskus Energymille!


Turun Naisvoimistelijat järjestää lomatoimintaa talvilomaviikon arkipäivinä Liikuntakeskus Energymillä. Satumaa saliin rakentuu monipuolinen temppurata, jossa viihdyt myös koko perheen voimin. Koululaiset voivat tulla omatoimisesti ilman huoltajaa ja alle kouluikäisillä tulee olla huoltaja mukana. 

Temppurata-salissa pääset mm. kiipeilemään puolapuilla, harjoittelemaan tasapainoa, pomppimaan trampoliinilla. Voit tehdä kuperkeikkoja matolla tai renkailla. Puolapuiden yhteyteen rakennetaan liukumäki. Ja heittopisteellä pääset testaamaan tarkkuustaitojasi eri painoisten ja kokoisten pallojen ja hernepussien kanssa. 

Haasta itsesi kokeilemaan toimintapisteillä erilaisia tasapaino ja voimisteluliikkeitä. Kaverin kanssa tai ryhmässä voitte pelata hauskaa tanssimuistipeliä valmiista liikkeistä tai voitte keksiä omia liikkeitä. 

Arkipäivien lisäksi temppurata on auki muutamana iltana, jolloin voit jättää lapsen saliin oman treenisi ajaksi. Arki-iltoina Energymillä on valvoja paikalla. 

Temppurata -saliin on 5€ sisäänpääsymaksu / krt. 

Sali on auki:

  • ma-pe klo 10:00-14:00
  • ma klo 16:00-19:30
  • ke klo 16:00-19:30

Maanantaina ja perjantaina ohjelmassa myös tanssin kokeilutunti. Kokeilutunti pidetään mikäli osallistujia on vähintään viisi. Kokeilutunneille pääsee mukaan samalla sisäänpääsymaksulla. 

  • ma klo 10:30-11:30 Joutsenlampi -salissa
  • pe klo 12:30-13:30 Joutsenlampi -salissa

Tunnit ohjaa pitkään meillä tanssijoukkueita valmentanut Elodien ja Edenin tanssivalmentaja Sonja. 


Tervetuloa mukaan!