TNVn joulunäytös keräsi runsaat yleisöt Sigynille

14.12.2023

Lauantaina 9.12. huipentui harrasteryhmien ja joukkueiden kausi, kun jokainen ryhmä pääsi esiintymään seuran joulunäytöksessä. Lavalla nähtiin lasten harrasteryhmiä ja joukkueita sekä aikuisten harrasteryhmiä ja joukkueita ja perheliikunnan ryhmiä. Suloiset esitykset siivittivät suomimusiikin tahtiin yleisön upeisiin tunnelmiin. Osa esiintyjistä pääsi ensimmäistä kertaa lavalle ja jännitystä oli ilmassa takahuoneissa asti. 

Sigyn esityspaikkana oli mitä huikein. Valo ja taustaefektein jokaiselle ryhmälle luotiin oma ainutlaatuinen kokonaisuus. Joulunäytös oli jaettu kahteen eri esitykseen ja osa ryhmistä esiintyi molemmissa näytöksissä. Moleman näytökset keräsivät yli kaksisatapäisen yleisön. Ja yleisö olikin mitä parhain: ystäviä, sukulaisia, tuttuja, TNVn jäseniä - iso kiitos myös mahtavalle yleisölle, jotka olitte paikalla kannustamassa niin pieniä kuin isojakin esiintyjiä!

Suomimusiikki -teemana nousi esiin esityspäivän lähelle osuneesta Sibeliuksen -päivästä. Seura halusi kunnioittaa suurta suomalaista säveltäjää ja suomalaista musiikkia. Esitykset oli ryhmitelty kategorioittain elokuvamusiikista klassiseen, pop&rock musiikista iloiseen lasten musiikkiin. Juonnot ja taustat meillä suunitteli pitkään näytöksiä TNVllä järjestänyt tanssivalmentajamme Neea Rusi. 

Näytöstä ei olisi jälleen saatu kasaan ilman vapaaehtoisia auttajia, joita nähtiin niin takahuoneissa sisäänheittäjinä, kuin etualalla lipuntarkastajina ja apojen myyjinä. Iso kiitos kaikille näytöksessä auttaneille vapaaehtoisille, valmentajille ja myös teille vanhemmille, jotka kuljetatte lapsia harrastuksiin ja olitte yleisössä luomassa tätä ainutlaatuista kokemusta esiintyjille!


Lämmin kiitos syyskaudesta! 


Kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2024.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kuvagalleriasta pääset vielä näytöstunnelmiin: