TNVn kesäleirit järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla

9.4.2024

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla 3.-7.6. Energymillä leireillään


TNVn perinteiset kesäleirit järjestetään Energymillä kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Varaa lapsellesi liikunnallinen startti kesään TNVn järjestämään TS tanssi- ja voimistelukouluun. 

Tanssi- ja voimistelukoulussa tutustutaan monipuolistesti tanssiin ja voimisteluun pelien ja leikkien muodossa. Leiriohjaajina toimii seuran omia lajivalmentajia ja ammattitaitoisia ohjaajia. Leiri on suunnattu kouluikäisille lapsille ja aiempaa tanssi- tai voimistelutaustaa ei tarvita, leiri sopii ihan kaikille. Leirin tarkoituksena on hauskanpito liikunnan parissa sekä mahdollisuus tutustua erilaisiin lajeihin rennolla fiiliksellä. Samalla pääsee tutustumaan uusiin kavereihin. 

Leiripäivien ohjelma on klo 9:00-15:00. Paikalle voi saapua jo aiemmin ja lähteä myöhemmin. Leirillä tarjotaan lounas ja välipala. 

Leirin hinta on 150€ ja TSn tilaajat saavat -10% alennusta. 

TNVn joukkuevoimistelijoiden ja tanssijoukkueissa harrastavien valmennusleiri


TS kesäkoulun kanssa järjestetään TNVn joukkueissa harrastaville oma valmennusleiri. Valmennusleirillä syvennytään lajikohtaisiin erityistaitoihin ja oheisharjoittelua tukeviin harjoituksiin omien lajivalmentajien ja ohjaajien kanssa. Samalla tiimiydytään niin oman joukkueen kanssa kuin seuran sisäisesti. Leirillä pääsee näkemään ja tekemään yhteistyötä seuran muiden joukkueiden kanssa. 

Valmennuksen leirin leiri-infon saat omilta valmentajiltasi. Leirin hinta on 150€ sis. lounaan ja välipalan.

Ilmoittaudu leirille Hoikan kautta.