Tule mukaan TNVn joukkuevoimistelun joukkueisiin

10.8.2023

Tervetuloa tutustumaan joukkuevoimistelun joukkueisiimme! Turun Naisvoimistelijoiden joukkuevoimistelusektori tarjoaa turvallista, pitkäjänteistä ja laadukasta valmennusta voimistelijoille.

Joukkuevoimistelu tarjoaa mahdollisuuden oppia ryhmässä ja kehittyä lajitaidoissa. Tärkeänä arvona on myös voimistelun ilo ja yhteishenki. Joukkuevoimistelussa yhdistyy taide ja urheilu, ja laji vaatii urheilijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua. Laji tukeekin mm.: lapsen tai nuoren ryhmätaitoja, vastuunkantoa ja sitoutumista yhteiseen tekemiseen, fyysisten taitojen kehittymistä, liikunnalliseen elämäntapaan kasvamista, rytmitajua, ilmaisullisuutta ja kehon kanssa työskentelyä sekä palautteen vastaanottamista.

TNV:n joukkuevoimistelun arvoja ovat ilo ja yhteishenki, tavoitteellisuus, pitkäjänteisyys, turvallisuus ja terveys sekä ennen kaikkea se, että jokainen tulee kohdatuksi omana itsenään. 

Minivalmennus 2018-2019 syntyneille


Minivalmennuksen harjoituksissa tutustutaan joukkuevoimistelun alkeisiin leikinomaisin keinoin. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja kuten ketteryyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä esteettisen liikunnan taitoja iänmukaisin keinoin. Tärkeintä kuitenkin on ilo ja liikunnan riemu, joka mahdollistetaan positiivisella ja kannustavalla ilmapiirillä.
Tulevaisuudessa Minivalmennus -ryhmästä muodostetaan kilpaileva joukkue.

Minivalmennus harjoittelee maanantaisin Energymillä klo 17:00-18:00

Tuike 2016-2017 syntyneille


Tuike -joukkueessa tutustutaan iloisin ja iänmukaisin keinoin joukkuevoimistelun maailmaan. Joukkueessa harjoitellaan joukkuevoimistelun perustaitoja, kuten ketteryyttä, kehon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Harjoittelu tapahtuu tavoitteellisesti positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä ikäluokan kehityskaudet huomioon ottaen. Syksyllä joukkue osallistuu Stara-tapahtumiin ja tulevaisuudessa kilpailutoimintaan.


Ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa
Talvikaudella 23-24


- keskiviikkoisin Vähä-Heikkilän koululla klo 16:45-18:15
- perjantaisin Uittamon koululla klo 18:00-19:00