Turun Naisvoimistelijoiden vuosi 2024

11.12.2023

Toimintasuunnitelma ja hinnasto 2024 esiteltiin jäsenistölle syyskokouksessa 29.11.

Vuosi lähenee loppuaan ja johtokunta on jo pitkin syksyä aktiivisesti suunnitellut Turun Naisvoimistelijoiden toimintaa vuodelle 2024. Seuran syyskokouksessa esiteltiin jäsenistölle tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa ja hinnastoa. 

Toimintasuunnitelma esittelee seuran sektorittaiset toiminnot: Aikuisliikunta, Lasten ja nuorten liikunta, joukkuevoimistelujoukkueet, tanssijoukkueet, aikuisten joukkueet sekä Uskollisuuden Killan toimintaa. 

Aikuisliikunnan tuntimäärä kasvaa viidellä viikkotunnilla. Lasten ja nuorten harrasteryhmien määrä kasvaa uusilla perheliikunnan ja soveltavan liikunnan ryhmillä. Yhteistyötä jatketaan akviivisesti Turun kaupungin liikuntatuotteiden kanssa. 

Uusia kursseja ja viikonlopputoimintaa pyritään lisäämään niin lapsille kuin aikuisille. 

Lue koko toimintasuunnitelma tästä:

VUOSIKELLO 2024 - poimi tästä päiviä jo kalenteriin!

Johtokunta esitteli syyskokoukselle toimintasuunnitelmaa heijastavan talousarvion vuodelle 2024. Syyskokous määräsi jäsenmaksun vuodelle 2024 20€ suuruiseksi. 

Energymin toimitilakustannukset ovat nousseet julkisivukorjausten, Energialähteen lattiaremontin ja nousseiden energiahintojen vuoksi, jotka on huomiotu budjetissa. Hinnastossa näkyy myös nostettu viikkotuntimäärä. 

Turun Naisvoimistelijoilla pääset treenaamaan monipuolisesti alle 6€ / viikko yli 40 tuntia viikossa!