Unelmien liikuntapäivänä liikkuu koko perhe ja TNVn tunneilla on avoimet ovet

3.5.2024

Perjantaina 10.5. vietetään Unelmien liikuntapäivää! 

Tervetuloa lasten ja aikuisten tunneille Energymillä ja kouluilla. 

Kaikilla TNVn tunneilla on perjantaina 10.5. avoimet ovet. Ota siis koko perhe ja kaverit jumppaan mukaan. Tarkista aikataulut nettisivuilta. Tunteja on Energymillä niin aamussa kuin illassa sekä myös Pääskyvuoren koululla.

Lasten liikunnan Satumaa on avoinna kaikille klo 16:15-19:00


Avointen tuntien lisäksi Energymillä on auki jo aiemmin keväältä tuttu Lasten liikunnan Satumaa. Lasten liikunnan Satumaa on Energymillä Satumaa -saliin rakennettu temppu- ja liikuntarata. Pääset kiipeilemään, hyppimään ja harjoittamaan tasapainotaitoja. Salissa on niin renkaat, kuin tikkaat ja puolapuut, minitrampoliineja, tasapainolautoja ja pomppuponeja. Testaa myös heittotaitojesi tarkkuutta palloilla ja hernepusseilla. Voitte tulla liikkumaan koko perheen voimin tai voit jättää lapsesi saliin liikkumaan ja mennä itse aikuisten tunneille. Energymin aulapalavelu on auki perjantaina ja salissa liikkuvien lasten saatavilla.

Perjantain avoimet tunnit Energymillä ovat:
Perjantaina Energymillä aikuisten ohjelmassa on Jannin Friday Workout klo 16:30-17:20 ja Annen Nia-tanssi klo 17:30-18:45. Turun Naisvoimistelijoiden aikuisten tunneille saavat tulla kaikki yli 15-vuotiaat. 
Lapsille avoin tunti on klo 18:00-19:00 pidettävä Diskotanssi -tunti, jota pitää Diskotanssin kilpauran omaava ja ohjauksen ammattilainen Anniina. Tunti on suunnattu 7-10-vuotiaille lapsille. 



Unelmien liikuntapäivänä Energymin Jäsenpalvelu on avoinna klo 16:00-19:30.


Tervetuloa liikkumaan!                                                       #unelmienliikuntapäivä