Uskollisuuden kilta tarjoaa mukavaa yhdessäoloa

26.6.2024

Turun Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden kilta tarjoaa iloista toimintaa ympäri vuoden. Killan tapahtumia järjestetään kuukausittain ja takuuna on mukavaa yhdessä tekemistä ja rentoa tunnelmaa. Kilta järjestää erilaisia retkiä, ruokailuja ja kahvitilaisuuksia ja myös liikunnallista toimintaa. 
 

TULOSSA

Killan hyvinvointipäivä keskiviikkona 14.8. klo 10:00-16:00

Elokuussa 2024 järjestetään hyvinvointipäivä Liikuntakeskus Energymillä. Killan hyvinvointipäivä kokoaa Kiltalaisia eri puolilta Suomea Turkuun. Ohjelmaa on aamupäivästä iltapäivään ja luvassa on kehonhuoltoa, kuntojumppaa ja rentoutusta ja jaossa runsaasti omaa hyvinvointia tukevaa tietoa mukavia kohtaamisia muiden kiltalaisten kanssa unohtamatta.

 

Katso tapahtumaesite tästä

Killan jäsenyys

Killan jäseneksi voidaan kutsua vähintään viisi vuotta Svolilaisessa seurassa toiminut henkilö. TNV:n killan perustajajäseniä oli 60 ja tällä hetkellä kiltaan kuuluu 68 jäsentä. Kiltalaisia pitää yhdessä uskollisuus voimisteluaatetta ja omaa yhdistystä kohtaan ja kaikki hienot muistot voimistelun aktiiviajoilta.

Kesäkuun kesäretki - opastettu kierros Liedon Vanhalinnassa

Kesäkuussa kilta järjesti retken Liedon Vanhalinnaan. Ihanan aurinkoisena tiistaipäivänä oli mukavaa kokoontua yhdessä ja kierrellä ja kuunnella Vanhalinnan alueella sen upeasta historiasta. Retkille osallistuminen on helppoa, matkat kuljetaan usein Launokorven bussikyydein, kuten tälläkin kertaa. Lähtö ja paluu liikuntakeskus Energymiltä.