Uusia perheliikunnan kursseja ja ryhmiä aloittaa maaliskuussa

6.2.2024


TNV tarjoaa monipuolista perheliikuntaa alle kouluikäisille aikuisen kanssa. Kursseille ja tunneille voi lapsen kanssa tulla  kummi, isovanhemmat, vanhemmat tai joku muu läheinen aikuinen. Vauva ja taaperokursseille opetellaan perusmotorisia taitoja yhdessä aikuisen kanssa. Luo omia ikimuistoisia hetkiä yhdessä koko perheen kanssa! Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta tuottaa molemmille yhdessä onnistumisen kokemuksia.

Sunnuntain PerheGym -tunneilla on vielä tilaa muutamille pareille:

  • klo 16:45-17:30 1-2v (kävelytaitoinen)
  • klo 17:30-18:15 3-5v

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta.

UUDET RYHMÄT ALKAVAT MAALISKUUSSA


Vanhempi-vauvajumppa (2-11kk) kurssi, alkaa tiistaina 12.3. 


Vanhempi-vauvajumpassa pääset turvallisesti ja tehokkaasti palaamaan liikunnan pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunti koostuu monipuolisista lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteista. Tunnilla opetellaan treenaamaan lantionpohjaa ja keskivartaloa nousujohteisesti lempein harjoittein. Tavoitteena on vahvistaa vanhemman kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia ja tuoda jaksamista vauva-arkeen. Lisäksi tunti on vanhemman ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa edetään vauvojen ehdoilla ja voidaan ottaa vauvoja mukaan liikkeisiin. Saat osaavalta ohjaajalta tarvittaessa myös yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.
 


Vauvasirkus 4-12kk kurssi, ke 13.3. alkaen


Vauvasirkus on vauvan ja aikuisen yhdessäoloa parhaimmillaan. Yhteiset temput tukevat vauvan motorista kehitystä, aikuisen varmuutta käsitellä omaa pikkuista ja parin vuorovaikutusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, pariakrobatiaa ja sirkusvälineisiin tutustumista. Ryhmä sopii vauvoille, jotka kannattelevat päätään itsenäisesti. Vauvan mukana voi olla yksi tai kaksi tuttua aikuista (vanhempaa, isovanhempaa, kummia...). 

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Huom! kurssille ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla. Taaperosirkus 1-2v (kävelytaitoinen) ke 13.3. alkaen


Taaperosirkuksessa taapero ja aikuinen pääsevät liikkumaan ja temppuilemaan yhdessä. Loruja, leikkejä, pariakrobatiaa, sirkusvälineitä ja rauhoittumista – niistä on taaperosirkus tehty! Ja tietysti hauskaa yhdessäoloa ja läsnäoloa oman aikuisen kanssa. Ryhmä sopii käveleville taaperoille.

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta.