Uusia perheliikunnan ryhmiä keväällä 2024

7.12.2023

Kevään 2024 ohjelmistossa on uusia perheliikunnan ryhmiä

Turun Naisvoimistelijoiden perheliikunnan tunnit tarjoavat iloisia ja turvallisia liikunnan hetkiä ja onnistumisen kokemuksia yhdessä koko perheelle. Tule viettämään vauhdikas ja iloinen liikuntahetki yhdessä. Alle vuoden ikäisille on tarjolla kurssimuotoisia tunteja tiistaisin ja keskiviikkoisin. Molemmissa päivissä pidetään kevään aikana kaksi kurssia. Kurssit toteutuvat mikäli ryhmissä on vähintään 4 ilmoittautunutta.Tiistaisin vanhempi vauvajumppa (2-11kk) kurssit ajalla 9.1.-5.3. ja 13.3.-7.5. klo 11:00-11:45 / 35€/kurssi

Vanhempi-vauvajumpassa pääset turvallisesti ja tehokkaasti palaamaan liikunnan pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunti koostuu monipuolisista lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteista. Tunnilla opetellaan treenaamaan lantionpohjaa ja keskivartaloa nousujohteisesti lempein harjoittein. Tavoitteena on vahvistaa vanhemman kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia ja tuoda jaksamista vauva-arkeen. Lisäksi tunti on vanhemman ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa edetään vauvojen ehdoilla ja voidaan ottaa vauvoja mukaan liikkeisiin. Saat osaavalta ohjaajalta tarvittaessa myös yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.

Ohjaajana vanhempi vauvajumpassa TNV:llä aikuisten liikuntaa ja Baby-Move -ryhmiä ohjannut Iina Toukonen.

Keskiviikkoisin vauvasirkus (4-12kk) kurssit ajalla 10.1.-6.3. ja 14.3.-8.5. klo 13:30-14:15 / 35€/kurssi

Vauvasirkus on vauvan ja aikuisen yhdessäoloa parhaimmillaan. Yhteiset temput tukevat vauvan motorista kehitystä, aikuisen varmuutta käsitellä omaa pikkuista ja parin vuorovaikutusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, pariakrobatiaa ja sirkusvälineisiin tutustumista. Ryhmä sopii vauvoille, jotka kannattelevat päätään itsenäisesti. Vauvan mukana voi olla yksi tai kaksi tuttua aikuista (vanhempaa, isovanhempaa, kummia...). 

Ohjaajana vauvasirkuksessa aikuisten ja lasten sirkusryhmiä aiemmin ohjannut sirkusopettaja Mari Thurén.

Keskiviikkoisin Taaperosirkus 1-2v (kävelytaitoinen) uutuusryhmä klo 14:15-15:00 / 70€

Taaperosirkuksessa taapero ja aikuinen pääsevät liikkumaan ja temppuilemaan yhdessä. Loruja, leikkejä, pariakrobatiaa, sirkusvälineitä ja rauhoittumista – niistä on taaperosirkus tehty! Ja tietysti hauskaa yhdessäoloa ja läsnäoloa oman aikuisen kanssa. Ryhmä sopii käveleville taaperoille.

Ohjaajana taaperosirkuksessa aikuisten ja lasten sirkusryhmiä aiemmin ohjannut sirkusopettaja Mari Thurén.


Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Huom! kursseille ja ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.