Lantion hallinta ja liikkuvuus


Lantion hallinta ja liikkuvuus on meillä TNV:llä maksullinen tiiviskurssi. Maksu kurssille on 45€ / kurssi ja maksu toimii ikään kuin paikanvarausmaksuna. Kurssille voit ilmoittautua vaikka et olisi Turun Naisvoimistelijoiden jäsen. Ei jäsenille oleva hinta on 75€ / kurssi. Ei jäsenen maksu vain kassalla. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu jäsenrekisteri Hoikan kautta.

Lantion alueen lihasten hallinta ja optimaalinen liikkuvuus tukevat koko kehon sekä alaraajojen ja jalkaterien oikeita asentoja sekä toimintoja. Heikkous tai kireydet alueella ovat yhteydessä mm. alaselän kipuihin. 

Tiiviskurssilla keskitytään lantion ja lonkan alueen harjoitteisiin. Ensimmäisenä kurssipäivänä keskitytään lantion hallintaan vaikuttavien lihasten vahvistaviin harjoitteisiin. Toisena kurssipäivänä tehdään rentouttavia ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita lantion ja lonkan alueen lihaksille. Kurssilla tehdään harjoitteet rauhassa oman hengityksen tahtiin ja kurssi sopii kaikille, jotka haluavat lisää liikkuvuutta ja voimaa lonkan alueen lihaksille. Kurssin pienempi osallistujamäärä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen. Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja pilatesopettaja Sarianna Jakobsson


Lantion alueen hallinta ja liikkuvuus -tiiviskurssi kevätkaudella 2024 Energymillä 9.-10.3. klo 10:30-12Vähintään 8 osallistujaa vaaditaan kurssin toteutumiseen.