Minivalmennus (2018-2019)

Minivalmennus on tarkoitettu 2018-2019 syntyneille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille. Harjoituksissa tutustutaan joukkuevoimistelun alkeisiin leikinomaisin keinoin. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja kuten ketteryyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä esteettisen liikunnan taitoja iänmukaisin keinoin. Tärkeintä kuitenkin on ilo ja liikunnan riemu, joka mahdollistetaan positiivisella ja kannustavalla ilmapiirillä.
Tulevaisuudessa Minivalmennus -ryhmästä muodostetaan kilpaileva joukkue.

Minivalmennus harjoittelee maanantaisin Energymillä klo 17:00-18:00

Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat valmentajilta:
Sara L. 040 0596 204 / saralahti@hotmail.fi
Emma A. 045 2354 899 / emma.aho02@gmail.com
Verna J.

VALMENTAJAESITTELYT

Sara L.

Olen Sara ja tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa. Minivalmennuksen valmentajatiimiin liityin alkuvuodesta 2022. 
Olen itse aloittanut 17-vuotisen voimistelu-urani neljä vuotiaana, ja Turun Naisvoimistelijoiden Tixia-joukkueeseen siirryin vuonna 2013, jossa voimistelin joukkueen lopettamiseen saakka. Olen oman harrastuksen ohella päässyt myös valmentamaan TNV:llä useita pieniä 

voimistelijan alkuja. 
Valmentamisessa parasta on auttaa voimistelijaa kehittymään sekä huomata ilo, jonka uuden oppiminen ja onnistuminen tuo.

Emma A.

Olen Emma ja aloitin Tuikkeen valmennustiimissä syksyllä 2022. Olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta muutin Turkuun opiskelujen perässä syksyllä 2021. Tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa.

Olen itse voimistellut Lappeenrannassa n. 15 vuoden ajan. Tästä ajasta suurimman osan voimistelin Milea-joukkueessa, jossa olin mukana joukkueen lopettamiseen asti. Oman voimistelun ohella olen valmentanut useita voimistelijoita. 

Voimistelu on antanut minulle valtavan paljon, ja haluan jakaa näitä iloja, elämyksiä ja oppeja eteenpäin nuoremmille voimistelijoille. Parasta mulle valmentajana on se, kun näen että voimistelijat nauttivat lajistaan, ja näin saavuttavat samalla omia tavotteitaan.