SuperSiskåt, SoulSiskåt, PikkuSiskåt ja SunSiskåt

 

SuperSiskåt, SoulSiskåt, PikkuSiskåt ja SunSiskåt ovat tavoitteellisia, esiintymishaluisia ja eri tanssikilpailuihinkin tähtääviä aikusten naisten tanssiryhmiä. Tärkeintä tässä hulvattomassa porukassa on tanssista nauttiminen, heittäytyminen, hauskanpito ja siinä samassa uusien asioiden opettelu. Ryhmät koostuvat yli 30-vuotiaista naisista, ykäikärajaa ei ole. Joillakin on vuosien tanssi- ja esiintymiskokemus, toisilla ei niin pitkä. Tanssilajit vaihtelevat showtanssista lattareihin, nykytanssista jazz-tanssiin. Valmentaja/koreografi Veera Salokangas korostaa jokaisen omaa kehittymistä, yhteishenkeä ja kannustamista. Treeneissä nauretaan ja hikoillaan paljon!

Jos haluat mukaan hauskaan porukkaan, laita viestiä Veeralle: veera.salokangas@gmail.com

SuperSiskåt
SoulSiskåt
PikkuSiskåt
SunSiskåt

VALMENTAJAESITTELY

Veera S.

Veera on aloittanut tanssin harrastamisen 4-vuotiaana satubaletissa. Sen jälkeen on kokemusta kertynyt voimistelun ja monenlaisten tanssilajien seurassa, show-, caribianlatin-,  kilpa-, lava-, nyky- ja kilpatanssin osalta. Hiphopia ja kansantansseja on testattu, mutta niissä on hänen mielestään vielä paaljon oppimista. 


Ohjaamisen Veera aloitti 14-vuotiaana Turussa erityisryhmien tanssin parissa, kouluttautui pian aerobic-ohjaajaksi ja alkoi vetämään jumppia Turun Naisvoimistelijoissa ja Urheiluliitolla. Vähitellen mukaan tulivat myös lasten tanssi- ja liikuntatuntien ohjaamiset. Liikunnallinen elämäntapa jatkui myös ammatillisesti, kun hän valmistui liikunnanohjaajaksi Rovaniemen Ammattikorkeakoulusta. Erilaisten esiintyvien, kilpailevien ja harrasteryhmien veto oli Veeran päätyönä monta vuotta. Lisäkoulutusta hän hankki motorisen käyttäytymisen, erilaisten tanssi- ja ryhmäliikuntakoulutusten sekä Terveystieteiden maisterin liikuntalääketieteen opintojen kautta.

Tällä hetkellä tanssin ja ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen on sivutyötä, jota Veera kokee tekevänsä harrastamisen ilosta. Päätyönä hän toimii yrittäjänä työhyvinvoinnin asiantuntijana kouluttaen, luennoiden ja työyhteisöjen haasteissa auttaen. TNV:llä Veera valmentaa aikuisten tanssijoukkueita, Siskåja ja PikkuSiskåja. Tanssi antaa paljon, yhdistää, palauttaa arjesta, antaa väylän ilmaisulle ja mahdollisuuden haastaa itseään yhdessä ihanien ihmisten kanssa!

Motto x 2: Tanssin ilo ja nautinto kuuluu kaikille! Moka on lahja!

JOUKKUEIDEN UUTISIA