Lastenryhmien jumpat alkoivat tällä viikolla

11.1.2022

Lastenryhmien joulutauko päättyi ja ryhmät käynnistyvät tällä viikolla. Kaikki syksyllä ryhmissä olleet on siirretty kevään ryhmiin ja kevätkausi laskutetaan tammikuun aikana.  Baby Move on siirtynyt perjantailta maanantaille ja sunnuntain perheliikunta jakaantuu kahteen ryhmään. 


Lasten aikatauluun pääset tästä

Muutamissa ryhmissämme on vielä tilaa. Ryhmiin pääset ilmoittautumaan jäsenpalvelurekisteri Hoikan kautta. Kirjaudu tunnuksillasi tai luo uudet tunnukset ja ilmoittaudu vapaisiin ryhmiin. 

Tarjoamme turvallista harrastamista
Lasten harrastusten jatkuminen on sallittua toistaiseksi, tällä hetkellä voimassa olevien AVIn määräysten mukaan pääsemme aloittamaan kauden normaalisti tuntikalenterin mukaan. Seuraamme päivittäin AVIn tiedotteita ja mediaa ja tiedotamme heti, jos jotain muutoksia tulee.
Pyrimme toiminnassamme tarjoamaan mahdollisimman turvallisen ympäristön harrastajille ja urheilijoille. Toimintamme perustuu vallitseviin tietoihin terveydestä, sen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Takaamme jokaiselle liikkujalle turvalliset tuntisisällöt ja olosuhteet, jolloin jäsenemme voivat keskittyä olennaisimpaan eli liikkumiseen. Vallitsevan koronapandemian vuoksi tiloissamme on mm. maskisuositus, pyydämme asiakkaita huomioimaan turvavälejä, aikuisia poistumaan tiloista lasten tuntien ajaksi ja kaikkia tehostamaan omaa käsihygieniaa. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä tarjolla.