Aikuisten kesäkausi starttaa tänään

13.5.2024

Kesälukkarin tunnit ovat tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille, poislukien Rope-skipping, johon yli 13-vuotiaat voivat tulla oman aikuisen kanssa. Tunneille voit osallistua voimassaolevalla aikuisten kausikortilla, 10xkortilla tai kertamaksulla. Ei jäsenet voivat tutustua tunneille 10€ tutustumismaksulla.

Mikäli et ole ostanut aikuisten kevät+kesä kausikorttia voit ostaa pelkän kesäkortin hintaan 75€. Mikäli olet IKIliikeharrastaja voit ostaa kesäkortin hintaan 50€. Huom! Kesäkalenterissa ei ole erillisiä IKIliiketunteja. Kevään IKIliiketunnit ovat päättyneet. Kesäkalenterin tunnit sopivat ihan kaikille, joten rohkeasti mukaan liikkumaan! 

Ohjaajien vuorottelut löydät nettisivuilta kesäaikataulusta!


UUTTA!

Lasten kausi ja harrasteryhmät ovat tauolla kesän ajan. Aikuisten kesätunneista Rope Skipping on avoinna myös yli 13-vuotiaille lapsille. Ota perheen esiteinit mukaan jumppaan! Aikuisten kesäkortin voi ostaa yli 15-vuotias nuori. Lasten kertamaksu on 5€


Kesäkauden kortin voit ostaa myös yli 15-vuotiaalle nuorelle. Kaikki TNVn aikuisten tunnit ovat tarkoitettu yli 15-vuotiaille. Tutustu kalenterin tunteihin ja lähde ilolla mukaan! Tuntikuvaukset kesän tunneista löydät täältä.


UUTTA!

Tämän kesän kalenterissa on on uutuutena omatoimitreenit. Voit käydä arkisin ma-pe Energymillä klo 10:00-12:00 välillä tekemässä omaa treeniohjelmaa, TNVn omatoimitreeniä, Circuitia tai vaikka ihan vain jäädä venyttelemään aamutunnin jälkeen. Omatoimitreeniaika on avoin kaikille TNVn jäsenille. 


Ulkotreenit

Ulkotreenejä on kalenterissa entistä enemmän. Ulkotreenit järjestetään Paavo Nurmi Stadionilla ma, ke ja pe. Huomaathan, että perinteistä kokoontumispäiakkaa on muutettu. Ulkotreenit starttaavat Virastotalon puoleisen sisäänkäynnin rappusilla. Siitä siirrytään ohjaajan mukana sään ja päivän teeman mukaisesti sopivaan paikkaan treenaamaan.

TNVn kesätreenit sopivat kaikille

Kesällä treenataan monipuolisesti 20h /viikko. TNVn kesätreenit sopivat kaikenikäisille ja kalenterista löytyy niin lihaskuntoa nostattavia treenejä kuin tanssia. Kaikilla tunneilla voit itse säädellä painojen määrää tai askelsarjan helppoutta, jotta tunti on sopiva juuri sinulle. Myös ohjaajat auttavat tässä. Käy siis rohkeasti kokeilemassa myös uusia tunteja tänä kesänä!

 

IKIliikkeen kevätkausi päättyi 12.5.

Huomaathan, että kevään IKIliikekortti ei ole voimassa kesällä. IKIliikeharrastajille aikuisten kesäkortti maksaa 50€. Kortin voit ostaa Energymin jäsenpäavelupisteeltä. Jäsenpalvelu on auki vielä ti 21.5. saakka klo 16:00-19:30. Kortin osto onnistuu myös suoraan ohjaajalta. Älä jää kesäksi tauolle vaan tule rohkeasti kokeilemaan tunteja! 

 

Tutustu kesätunteihin ja tuntisisältöihin lukemalla kuvaukset nettisivuilta.